Save the date: Jeugd Open 2018

Het De Hooge Rotterdamsche Jeugd Open 2018 wordt gespeeld op zondag 30 september. Klik hier om in te schrijven.

Winnaars Jeugd Open 2017

Zondag 1 oktober vond het ‘De Hooge Rotterdamsche Jeugd Open 2017’ plaats. 47 spelers deelnemers gingen de uitdaging aan. Er werd gespeeld in twee categorieën: bruto strokeplay voor de spelers met een handicap t/m 9.9 en stableford voor de spelers met een handicap vanaf 10.

In categorie 1 bleef Lucas van Duijvenbode (Broekpolder) met een ronde van 79 slagen Marijn Hoogeveen (Merwelanden) drie slagen voor. Julius Meijer werd knap 3e met 83 slagen.

In categorie 2 was Auke Fokkema, van De Hooge Rotterdamsche met 41 stableford punten de winnaar. Tiago dos Santos, ook van De Hooge Rotterdamsche, behaalde 37 punten. Beide spelers verlaagde hun handicap met deze mooie scores.

Tom van Nuijsenburg (De Hooge Rotterdamsche) viel met een vierde plek net buiten de prijzen, maar maakte wel een knappe birdie op hole 13!

Naast de reguliere prijzen maakte elke speler middels een tombola kans op diverse unieke (gesigneerde) Joost Luiten prijzen.

Uitslagen categorie 1
Uitslagen categorie 2

Graag danken wij de spotters, livescorers en starters voor hun inzet tijdens deze dag!Livescoring

Vanaf dit jaar zijn de actuele scores te benaderen via het internet. Volg je vrienden en clubgenoten op de voet. Ook leuk voor de ouders/thuisblijvers!

Hooge Rotterdamsche Jeugd Open – Bericht Golf.nl

it jaar hadden 71 spelers zich ingeschreven voor het Jeugd Open (onder de 22 jaar): 15 meisjes en 56 jongens. 33 Golfers met een handicap lager dan 10,1 speelden in categorie 1 de spelvorm strokeplay en 38 golfers in categorie 2 (t/m handicap 36,0) speelden single stableford.

De leden van De Hooge Rotterdamsche streden ook om de titel jeugdclubkampioen 2016. Wesley van Dijk won die wedstrijd binnen de wedstrijd.
Read more