INFORMATIE

DATUM
Zondag 29 september 2019.

LOCATIE
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche, Rottebandreef 40, 2661 JK, Bergschenhoek.

STARTVORM
1-10 start vanaf 10:00 uur.

VOOR WIE
Deelname aan het Jeugd Open 2019 staat open voor spelers die geboren zijn op of na 1 januari 1998. Deelname aan het Hooge Rotterdamsche Jeugd Open 2018 is slechts mogelijk als de speler in het bezit is van een EGA Handicap. De organisatie behoudt zich het recht voor om op het moment van sluiting de exacte handicap van (potentiële) deelnemers bij hun homeclub op te vragen.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan via de website. De inschrijving sluit op 20 september 2019. Er zijn 62 plaatsen beschikbaar. Na de 62e inschrijving wordt er gewerkt met een wachtlijst. De inschrijving is pas volledig wanneer het verschuldigde inschrijfgeld is voldaan. Kosteloos annuleren is mogelijk tot woensdag 29 september.

PRIJZEN
Onze sponsoren stellen prachtige prijzen beschikbaar voor de winnaars 1 t/m 3 per categorie. Ook zijn er prijzen beschikbaar voor winnaars van de Neary en Longest Drive.

CATEGORIEËN

CATEGORIE 1
Hcp t/m 10,0. Strokeplay (bruto). Telt mee voor de NGF Junior ranking.

CATEGORIE 2
Hcp 10.1 t/m 36.0. Stableford. Spelers met handicap 36,0 tot 54,0 zijn welkom. Zij spelen vanaf handicap 36,0.

KOSTEN

NIET-LEDEN
 € 30 en is inclusief ballenmuntje voor de Driving Range, lunchpakket en snack achteraf.

LEDEN
€ 12,50 en is inclusief ballenmuntje voor de Driving Range, lunchpakket en snack achteraf.

Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging met hierin je persoonlijke betaallink. Het verschuldigde bedrag kan je online via iDeal betalen. Pas na ontvangst van het verschuldigde bedrag is de inschrijving definitief. Annulering van deelname kan tot 28 september kosteloos. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort op de rekening waarvan het geld is ontvangen.

Let op: Betalen op de dag van het toernooi is niet mogelijk.

REGLEMENT

 • Toeschouwers zijn welkom bij de afslag van hole 1, de green van hole 18 en op het pad langs hole 9. Daarbij dienen zij een gepaste afstand ten opzichte van de spelers in acht te nemen.
 • Het gebruik van caddies tijdens de wedstrijd is niet toegestaan.
 • Het gebruik van (elektronische) apparatuur om afstanden op de baan te bepalen, is toegestaan binnen de daarvoor door de NGF uitgevaardigde bepalingen.
 • De wedstrijd wordt gespeeld volgend de ‘Rules of Golf’, zoals vastgesteld door de R&A, zo nodig aangevuld met local rules, zoals die op de dag van de wedstrijd gelden. Het is de verantwoordelijkheid van de speler op de hoogte te zijn van de golfregels, de local rules, de bepalingen van dit reglement en de etiquetteregels en zich daar aan te houden.
 • Scorekaarten dienen binnen 15 minuten na afloop van de match ondertekend te worden ingeleverd bij de wedstrijdtafel.
 • Als de uitslag van de wedstrijd is dat twee of meer spelers een gelijke score hebben, dan wordt gekeken naar de beste totaalscore over de laatste 9/6/3/1 holes. Als er dan nog een gelijke stand is beslist het lot.
 • De prijsuitreiking vindt plaats per categorie zo spoedig mogelijk nadat de uitslag per categorie bekend is.
 • Communicatie met deelnemers vindt plaats via het door hen opgegeven e-mailadres. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste e-mailadres. Eventuele wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan jeroen@dehoogerotterdamsche.nl.
 •  Uiterlijk 27 september zullen de starttijden aan de spelers worden gecommuniceerd via het opgegeven e-mailadres. Tevens worden de startlijsten gepubliceerd op de website www.dehoogerotterdamsche.nl / jeugd-open.gcdehoogerotterdamsche.nl Als er geen geldig e-mailadres is opgegeven bij de inschrijving is de speler zelf verantwoordelijk voor het achterhalen van zijn starttijd.
 • Spelers dienen zich minimaal 30 minuten voor de start te melden bij de wedstrijdleiding en minimaal 10 minuten voor de start te melden bij de starter op hun eerste hole.
 • In zaken, waarin het reglement niet voorziet, is de beslissing van de wedstrijdleiding bindend.
De Hooge Rotterdamsche